بانک مقالات هوش مصنوعی

در بانک مقالات جدید در سایت تحولی ایجاد خواهیم کرد در راستای هوش مصنوعی و عملکرد آن در زندگی، کسب و کارها، روابط و توسعه جهان.

لذا قبل از آنکه بدانیم هوش مصنوعی چیست و چگونه باید از آن استفاده کرد به این می پردازیم که اصولا چرا باید از هوش مصنوعی استفاده کنیم؟ چرا در قرن 2000 میلادی که جهانی مملو از ارتباطات و توسعه را دارا هستیم، ما به هوش مصنوعی نیاز داریم؟ وقتی تا کنون با استفاده از روش های مختلف مدل کسب و کار بدون دخالت هوش مصنوعی ماهرترین تجارت ها و موفق ترین کسب و کارهای جهان را داریم، چرا هوش مصنوعی با هزاران نگرانی برای اقشار کارمند و کارگر و سطح پایین تر جامعه بخواهد بوجود بیارد وعلاوه بر آن ترس از مبهم بودن رفتارهای هوش مصنوعی در تداخل با عملکرد دانش انسان و مدیریت منابع و نیرو و ... بر همگان غالب شود؟

لذا سعی بر این خواهیم داشت تا این مسایل را واضح تر و همگام با دانش جهانی پیش ببریم.

ما به هوش مصنوعی نیاز داریم به دلایل زیر که بصورت اختصاری اما کلیدی به آن اشاره می کنیم :

  1. افزایش سرعت و کارآیی: هوش مصنوعی قادر است کارها را با سرعت بسیار بالا و با دقت بالا انجام دهد، که این امر می‌تواند برای افراد و سازمان‌ها افزایش سرعت و کارایی را به ارمغان بیاورد.

  2. افزایش دقت: هوش مصنوعی به دقت بالا و قدرت پردازش بالایی دسترسی دارد که ممکن است برای انجام کارهای پیچیده و دقیق مورد نیاز باشد. به عنوان مثال، در پزشکی، وکالت، ساخت و تولید دستگاه ها و ماشین آلات صنعتی، مباحث خلق ایده پردازی برای برندها و کمپانی های بزرگ،صنعت چاپ و تبلیغات و ... هوش مصنوعی قادر است به طور دقیق خیلی موارد را تشخیص بدهد.

  3. حل مسائل پیچیده: مسائل پیچیده و سخت ممکن است به طور معمول برای انسان‌ها حل نشود، اما هوش مصنوعی با قدرت پردازش بالا و الگوریتم‌های هوشمند قادر است این مسائل را حل کند.( تشخیص موقیعت های استراتژیک در جنگ، تشخیص خطای پزشکی، برگزاری کنفرانس های مطبوعاتی، راهبردهای نظامی و سیسای در کشورها، حل مسایل پیچیده برنامه نویسی،ایجاد راهکارهای جدید و بهینه کشاورزی، تسلط بر سیستم آموزش و پرورش بینطیر، امور بانک داری،مناسب برای ارزهای دیجیتال و ...)

  4. امکان مدیریت داده‌های حجیم: با افزایش حجم داده‌ها در دنیای دیجیتال، هوش مصنوعی به عنوان ابزاری برای مدیریت، تجزیه و تحلیل و ارائه راهنمایی‌های برای استفاده از داده‌ها مورد نیاز است.

  5. موجودیت‌های بیولوژیکی: هوش مصنوعی قادر است وظایفی را بر عهده بگیرد که برای انسان‌ها خطرناک هستند، مانند کار در شرایط خطرناک و خطرناک. این به انسان‌ها امکان می‌دهد که از طریق هوش مصنوعی بهره‌برداری کنند و به خطر بیفتند.

  6. توانایی یادگیری و بهبود مستمر: هوش مصنوعی قادر است از تجربیات قبلی خود یاد بگیرد و با استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشینی و شبکه‌های عصبی، بهبود پیدا کند.

  7. تکمیل انسان‌ها: هوش مصنوعی کمک می‌کند تا جایی که انسان‌ها در حل مشکلی نمی توانند وارد شود و کمک به مردم در تهیه مواد غذایی، بهبود سلامتی، تحقیقات علمی و تکنولوژی پیشرفته می‌کند.

اهمیت هوش مصنوعی در دنیای امروزی

در جهان ساختارنیافته امروزی که حجم داده ها روز به روز رو به فزونی می باشد و حل مسایل پیچیده امروزی در تمام زمینه ها از دست کامپیوترها دارد خارج می شود، هوش مصنوعی میتواند درک بینش پنهان شده در داده ها را بیرون کشیده و آنچه که در قالب گزارشات، اسناد، ویدئوها و تصاویر و ... را راحت تر و توسعه یافته تر ذخیره یا انتقال می دهد و این مهم ترین بخش رسالت هوش مصنوعی می باشد.

هوش مصنوعی یا AI می تواند الگوهایی را بساز که انسان و کامپیوترهای فعلی امکان کشف آن را ندارد.

آنچه را در توسعه کسب و کارها ببوجود می آورد این است که کارهای مهم، دستی و هزینه بر را بصورت خودکار انجام می دهد و در این میان افراد کلیدی در هر سازمان و کسب و کار می توانند بر روی امور مهم تری تمرکز داشته باشند و در نهایت خروجی بهتری هم بوجود خواهد آمد. این یک ممزیت رقابتی در همه کسب و کارهاست.

لذا استفاده از هوش مصنوعی باعث می شود که سازمان ها و کسب و کارهای آینده نگر، ارزش کسب و کار خود را بالا ببرند و زیرساخت های خود را متناسب با استفاده از این تکنولوژی تغییر دهند.

 

 

اهداف استفاده از هوش مصنوعی در کسب و کارها

  • بالارفتن مزایای رقابتی و کارایی

  • تعاملات پیشرفته و خودکار با مشتریان، شرکا و کارمندان

  • افزایش بهره‌وری با توجه به اتوماسیون فرایندها

  • هوشمندسازی ماشین‌ها، وسایل نقلیه و ساختارها

  • بهبود ارتباط با مشتری و درنتیجه افزایش تقاضای مشتریان

  • بهبود تحلیل‌های بلادرنگ (Real Time) ویدیوها و صداها

 

کاربردهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در کسب و کارها و امور روزانه ما چه خواهد بود؟

شناسایی صحبت‌ها و تصاویر، تشخیص‌های پزشکی، ماشین‌های خودران و سلامت فردی از جمله کاربردهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین هستند.

علاوه بر این موارد، به کاربردهای آن در صنایع نیز می‌توان اشاره کرد:

  • کشف تقلب (Fraud Detection):توانایی مقایسه میلیون‌ها تراکنش و متمایز کردن تراکنش‌های قانونی و غیر قانونی

  • امنیت داده‌ها ( Data Security):شناسایی الگوهایی که با توجه به آن داده‌ها در فضای ابری قابل دسترس هستند. گزارش موارد غیرعادی که موجب به خطر افتادن امنیت می‌شود.

  • بازاریابی (Marketing):افزایش احتمال کیلک کردن کاربران بر روی تبلغیغات برنامه‌ریزی شده و بهینه‌سازی نحوه نمایش تبلیغات

  • پیشنهادات (Recommendations):توانایی تشخیص اینکه شما چه چیزی را میخواهید بخرید یا نگاه کنید؟ این کار با توجه به تحلیل میلیون‌ها کاربر انجام می‌شود.

  • جست و جوی آنلاین (Online Search): گوگل و رقبای آن به صورت مداوم موتورهای جست و جوی خود را بهبود می‌دهند و در پی این هستند که در هر جست و جو ، با توجه به عبارت وارد شده، نتایج بهتر و دقیق‌تری حاصل شود.

  • کاوش در زبان (Language Mining):پردازش زبان برای آژانس‌هایی که به مشتریان سرویس می‌دهند کاربرد دارد. همچنین برای افزایش سرعت رسیدن اطلاعات مورد نیاز به مشتری نیز استفاده می‌شود.

آنچه قابل مشاهده است این می باشد که تاثیرات هوش مصنوعی تا ده سال آینده بسیار بیشتر و پررنگ تر خواهد شد. چرا که همه صنایع در صدد این هستند که از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در فرایندهای کلیدی و مدل‌های کسب و کار خود بهره بگیرند. در این مسیر، ابتکار، پیاده‌سازی و مدیریت، گلوگاه هر کسب و کار می‌باشد. در نهایتا باید شروع به ایجاد برنامه ریزی هایی داشته باشیم. شاید پروژه های هوش مصنوعی با تاخیر اتفاق بیوفتد اما قطعا بوقوع خواهد پیوست.

 

محقق : مهندس اسلامی - کارشناس نرم افزار، طراح سایت و وبمستر

در ادامه مقالات دیگر به ادامه بحث در این موارد و شفاف سازی موضوع بیشتر خواهیم پرداخت.

 

کالای پیمانکاری | مازاد پروژه | صنعت پیمانکاری | شکت اندیشه صنعت مهرزاد اولین سایت مرجع فروش انواع کالای پیمانکاری و مازاد پروژه نو و استوک ویژه کلیه پیمانکاران در ایران

  • کلید واژگان
  • کالای پیمانکاری - مازاد پروژه - صنعت پیمانکاری - صنعت - کالای دست دوم - اندیشه صنعت - مقالات - اخبار

نظرات کاربران

یرای ثبت نظر وارد شوید